• Jaume Jordà

Jaume Jordà space

INTERIOR DESIGN

 

(CAT)

Aquest projecte no va només d’un magatzem de vins, o una botiga de vins, amb una zona de tast. Va de l’experiencia de conèixer en Jaume Jordà i del seu univers particular del vi natural.

El disseny de l’espai està resolt mitjançant una distribució concreta del que són el mobiliari i els elements d’emmagatzematge vertical del magatzem, on a través d’ells apareixen diferents zones amb diverses funcions.

(ESP)

Este proyecto no solo trata de un almacén de vinos, o una tienda de vinos con una zona de cata. Trata sobre la experiencia de conocer a Jaume Jordà y su universo particular sobre el vino natural.

El diseño del espacio está resuelto a través de una distribución concreta de lo que són el mobiliario y los elementos de almacenaje vertical, donde mediante su ubicación se generan diferentes zonas con diferentes funciones específicas.

(ENG)

This project is not just about a warehouse, or a wine store with a tasting zone. This is about the experience of meeting Jaume Jordà and his particular universe of natural wines.

The space design results from the specific distribution of the furniture and the warehouse shelving elements, creating different areas with different purposes.

Identity and window design by Ingrid Picanyol Studio

Jaume Jordà  ·  Photos: Pau Franch 

Vic – December 2019

0 comments

Write a comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*