• Babyboom store

Babyboom Store

INTERIOR DESIGN

 

Interior design of a ‘baby’ store located in Vic – Barcelona.

(CAT)

Situada al centre de Vic, la botiga Babyboom neix amb el propòsit d’oferir tot tipus de productes destinats exclusivament als més petits de la casa en els seus primers anys de vida.

L’experiencia, el bon gust i la sensibilitat en l’elecció acurada dels seus productes convergeixen en aquest espai on hi conviuran puericultura, moda, mobiliari i complements.

Superficie: Planta carrer: 59,72m2  + Planta sòtan: 52,81m2

La distribució i el disseny del mobiliari es projecta en funció de la tipologia de productes que cal exposar.

Partint d’aquesta base, la planta baixa d’accés a la botiga es destina a productes tant de moda com complements i accessoris de petites dimensions. Per contenir tots aquests elements es dissenya un gran element de mobiliari que ocupa tota la llargada del local en planta + la zona de l’aparador, i el qual disposa tant d’espai expositiu en forma de cubicles, com de mòduls d’emmagatzematge per a producte.

 La planta sòtan es destina a productes de més tamany i que necessiten poder ser manipulats i testats per els clients. Es col·loquen tots per tipologia dins d’un gran moble de manera que puguin estar clarament exposats a la vista del client i alhora no obstaculitzin la circulació per la botiga.

0 comments

Write a comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*